Iklaneka

Monday, March 5, 2012

Hujung Minggu di SACC

Salam semua....

Ari sabtu yg lepas, pergi le kami ank banak ke SACC..demi kerana mu ORANGE CYCLE :D ...





 ::Tengok wafiq cam dh mula geram..nk terjun sampan :D

 ::Basikal boleh lipat..very good lorrr....Naik LRT pn bleh bwk...very good lh this idea..sapa yg cipta ni mak bg A++ for u!!!


:: Wall climbing..Well done to both of u, adik mira & abby..Good try for you all..1st ni cuba..Excellent

Hahhaha..sebenornya saje je lh nk bg moral support pada abg long yg buka booth di SACC sempena Adventure World Expo pd 2/3 - 4/3/2012..Ok la..byk la company yg menjual produk or perkhidmatan aktiviti lasak seperti cycling (Orange Cycle), water rafting, wall climbing, scuba diving..dan mcm2 lagi lah...NAZA superbike pn ade kooo...Hanya mampu pandang je lah..superbike yg di pamerkn..nk dtg dekat pn segan...(org jaga pameran sombong yg amat, tau le i pakai selipar!!!)..

Kami pergi pn dh ptg, gerak dr rumah pn pukul 5..Ye le, anak-anak ni, tengahari suruh tido tak mau tido..dh ptg baru nk tido..Tu yg pukul 5 baru kuar rumah..Jd le, pergi kejap..moral support to abg long & kak long..Tak boleh lama2 sgt, tu pn jenuh..si wafiq sampai je situ, nmpk sampan, errr sampan kah? canoe kot la kn molek sikit..terus terjun dlm tu korang!!! dh le mmg tulis jelas dan nyata " Dilarang duduk atau pijak", wafiq dgn selamba berenang2 dlm tuh..Haih apa citer!!!! Jenuh.....Tu blum lg dia usik itu ini, video org scuba smua..smpai mat saleh ni tunjukkn kn jari said "no, no" le kt dia..oh tidakkkkkkkkkkk

Lepas magrhrib kami pn blk la sbb event ni pn abis sudah..Makan di Bistro Qaseh, seksyen 13 berhampiran dgn Upin&Ipin punya office..Ok la makanan dia..Mujur sampai awal. Kami keluar dr restoren tu jam 9pm org dh mula ramai..beratur nk tunggu seat..Biasa la mlm minggu..Bwk ank,mak, mentua makan2...


Pada peminat aktiviti lasak, boleh sertai Orange Cycle Club..



NOte: Balik kg weekend ni naik kayuh beskal la..Pinjam basikal mak..hihihi

2 comments:

  1. semua org dilanda demam cycle .. salah sorg hubby aku terjebak gak ;-)

    ReplyDelete
  2. apa lg diana..beli la sebijik..hihihi

    ReplyDelete

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...