Iklaneka

Tuesday, August 28, 2012

Official gambar di Aidilfitri 4133H

Salam semua...

Lama betul blog ni tak bergerak..Biasa la, bila cuti mmg takde nye nk hapdate apa-apakn..NI masuk office baru le nk menghapdate...Semalam dtg kerja malas sesgt nk hapdate di tambah pulak balik awal memandangkan wafiq tak bape sihat lagi...

Ni gambar rasmi kami di aidilfitri tahun ini...Wahh..1st time nih ambil gambar studio..Kenangan ahli 4 org...Esok lusa kalau bertambah ke ambil lagi kan..Kalau tak bertambah pn kenangan di tahun 2012 :D

Gambar di ambil di studio di pekan Pantai Remis...Oleh sebab nk cepat sebab wafiq mood dh swing nk tidur, boleh plak terlupa kasut dia..Kelantakkan...On the way balik tuh mmg dia ketiduran sudah..So mmg seharian di hari raya pertama dia tidur yg mmbuat kn kami tak kemana-mana pn....


Ni gambar selesai sessi bermaafan sebelum menuju ke surau untuk solat aidilfitri...1st time bawak wafiq..Sgt mencabar gak la...Tapi layannnnn kn je lh...

Ni antara gambar rasmi la...Gambar lain mnyusul kemudian...:)

4 comments:

  1. wah,wah..fini..kemain lagi..siap tangkap gambor studio lagi..kelasss ko.. :D

    ReplyDelete
  2. kakak bihah gak yg sporting posing :)

    ReplyDelete

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...