Iklaneka

Friday, March 15, 2013

Not Just Low Cost...

Salam semua....

Dengan ini diisytiharkan EVERYBODY CAN FLY sudah ade teman baru iaitu
Iaitu Malindo Air...Yipppieeeee.... Yang tak menahan tuh corporate color sesama suka MERAH!!!! Merah ada 'ong' la kot..tu yg perlu merah..Kalau oren kang mcm ala sendu sedan..Kalau biru di tambah plak ngn berbatik bagai-bagai tahap org kayangan je lah yg boleh naik kn...muahhaha....So maby merah ni tahap org untuk org ada-ada saja ya!!! Macam gue ini...puiii



Yerr..memang sekarang mak sangat lah loyal pada Pak Tony sebab dh tu je yg mampu kn tapi lepas ni tak tau nk ckp le tahap mana setianya sebab sapa ofer murah tu yg mak tibai..ngeeeeee

Apa pn mak suka sebab bg option mana rakyat marhaein cam mak ni yg mcm ala fefeeling suka berjalan kekdahnya tp suka tahap murah je kn... Yer ler, hidup mesti kuar dr kepompong baru le berfikiran luas ye dak?? NI ko tahap tau pung pang sana sni, negara ko gitu gini..So ko tau sgt ke negara luar camner klu ko pn tak pernah jejak..So this is the opportunity to us utk tengok negara luar.. Yg pasti anda tidak perlu kaya raya untuk jalan-jalan....

6 comments:

  1. Murah ke...seyes ke..kalu x matta fair murah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah jejak matta fair.skang ni main rebut je klu promo pak tony..pehtu surf sna sni baca catatan perjalanan org, utk cr yg murah2 aje percutian..ehehhe

      Delete
  2. yang ditungggukan.. harap persaingan yang memberangsangkan... kita leh ler terbang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa bg murah tu le yg kira sambor kn kak..eheheh

      Delete
  3. waaaaaaaaaa murah lagi dari pak tony kaaaaaa???

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la...mula2 mesti tarik org...kasik murah2..lma2 berasappppppp

      Delete

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...