Iklaneka

Tuesday, August 20, 2013

Kisah Syawal 2013

Salam semua...


Posting yang agak ketinggalan, memandangkan sudah 13 Syawal pada hari ini..Tapi gagah kan juga lah meng "update" demi memory akan datang...

Pulang ke kampung pada hari selasa malam iaitu 6/8..Maka sempatlah bersahur dan berbuka bersama emak di kampung..Tahun ni beraya di kampung ku dahulu...

Tidak banyak koleksi gambar yang di ambil memandangkan keadaan yang sangat lah "malas" nk snap gambar itu ini..DI tambah kan lagi si wafiq yang pantang tengok mama nya pegang camera dia pun menyibuk nak..SO kesudahnya camera byk tersimpan di dalam handbag sajok...Layan je lah gambar yang tak seberapa ini...Credit juga pada Kak ipar ku, Kak Long yang byk menyumbangkan gambar...

Bersiap sedia untuk pulang ke kampung...

Sarapan pagi di pagi raya pertama..

Sessi bermaafan..

Inilah seluruh keluarga Wak Rin..

Ni je gambar raya kami ber-4..Sangat susah nak bergambar dengan wafiq ni lah..


Hari raya ke-2 masih di Kampung Kunci Air 12, tapi kami tak kemana pun berjalan raya..Raya ke -3 menuju pulang ke kampung Pak Kahar...DI mulakan ke bahagian utara perak iaitu menuju ke Tanjung Piandang seterusnya ke Parit Buntar kemudian baru lah pulang ke Pantai Remis...

Raya ke -6, pulang ke Mutiara Subang memandangkan hari Rabu aku sudah mula bekerja...
Sekian cerita hari raya 2013 :)

3 comments:

  1. selamat hari raya kak..cantek hijo tema raya...kelaass..ni bila nk open house..

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meriahnyaaaaaaa ;-)

    ReplyDelete
  3. nabihah jadi cover perut mak dia... hehehehehe

    ReplyDelete

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...