Iklaneka

Thursday, June 2, 2016

FPP - Full Paying Patient @Hospital Serdang

Assalamualaikum...


Semalam bersamaan 01/06/2016 maka telah dengan secara rasminya skim pesakit bayar penuh telah dilaksanakan di Hospital Serdang. Rasanya dah faham kan apa makna Pesakit Bayar Penuh tuh. Pesakit bersetuju membayar penuh segala perkhidmatan di hospital kerajaan dengan kata lain no subsidi lorrr.. TAPI walau bayar penuh mestilah ada kelebihan nya kan. Boleh pilih consultant pilihan, slot masa berjumpa doktor yang cepat & ada khas waktu. Sekiranya warded stay di ward kelas satu..dan banyak lagi lah. Sama macam private lah juga but the price lower than private yang kalau cas berdentum mahal kan.. Apa pun pilihan ditangan sendiri untuk yang terbaik untuk diri.

Cuma nak bitau FPP di hospital Serdang setakat ini hanya untuk pesakit CARDIO sahaja. Insyallah untuk specialty lain sikit masa lagi... Fuhhh..bagi kami hilang pening dulu naaa...



Pada yang berminat better direct call Hospital Serdang untuk maklumat lanjut yek. I'm not the best person yang describe. This is just for my memory masa hadapan bahawa i'm yhe person yang bersama memikul tanggungjawab memikul amanah ini demi kesenanangan bersama.. Cewahhhh

No comments:

Post a Comment

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...