Iklaneka

Tuesday, May 2, 2017

Hari Gembira Abdul Wafiq :)

Assalamualaikum...

Makin kurang sangat post kt blog ni. Apa pun tetap meneruskan update walaupun tak lah sekerap dulu. Posting yang agak lambat, sepatutnya pada bulan 4, dah masuk bulan 5 baru update.

27/04/2017 hari gembira Abdul Wafiq di alam persekolahan kerana ada program rombongan sekolah. Itu jelah nak update pon.. Memang hari yang dia sangat tunggu. Oleh kerana jadual tahunan pihak sekolah memang dah bagi masa awal tahun jadi dah tau lah date sekian akan ada lawatan kan. Makanya masuk je bulan 4 dia memang menghitung hari.

Lawatan tak jauh mana pun, ke Muzium Telekon dengan Muzium Coklat jer. Tapi kalau dah budak apa aktiviti pihak sekolah buat dengan kawan-kawan tetap suka jugakkan.

Semoga aktivi begini akan menarik minat anak untuk ke sekolah selain dari tanggungjawap hakiki iaitu belajar!












Sekian untuk kali ini. Moga bertemu lagi. Bye

1 comment:

  1. Adakah anda memerlukan pinjaman jangka panjang atau jangka pendek dengan kadar yang agak rendah
    kadar faedah serendah 3%? Kami menawarkan pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, rumah
    pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang e.t.c. tidak kira
    skor kredit anda. Kami dijamin memberi perkhidmatan kewangan kepada
    pelbagai pelanggan kami di seluruh dunia. Dengan pinjaman yang fleksibel kami
    pakej, pinjaman boleh diproses dan dipindahkan kepada peminjam dalam
    masa yang sesingkat mungkin. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi kami dan belajar
    lebih lanjut mengenai perkhidmatan pinjaman yang kami tawarkan. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau
    mahu maklumat lebih lanjut mengenai syarikat kami, jangan ragu-ragu
    hubungi kami: wordfanece@gmail.com

    Whats aplikasi +919650892379

    Adakah anda memerlukan pinjaman jangka panjang atau jangka pendek dengan kadar yang agak rendah
    kadar faedah serendah 3%? Kami menawarkan pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, rumah
    pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang e.t.c. tidak kira
    skor kredit anda. Kami dijamin memberi perkhidmatan kewangan kepada
    pelbagai pelanggan kami di seluruh dunia. Dengan pinjaman yang fleksibel kami
    pakej, pinjaman boleh diproses dan dipindahkan kepada peminjam dalam
    masa yang sesingkat mungkin. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi kami dan belajar
    lebih lanjut mengenai perkhidmatan pinjaman yang kami tawarkan. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau
    mahu maklumat lebih lanjut mengenai syarikat kami, jangan ragu-ragu
    hubungi kami: wordfanece@gmail.com

    Whats aplikasi +919650892379

    ReplyDelete

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...