Iklaneka

Sunday, March 4, 2018

Getaway 2018 ~ Tanah Abang, Jakarta... Kami Datang lagi!!!!


Salam semua...


1st posting untuk tahun 2018. Bulan 3  baru nk hapdate. Ini pun sebab trip  jakarta punya pasal..Hihihi. Trip pada 2-3/3/2018

Apa pun update jugakkan dari pada takde. Orait, post sekadar ingatan tahun depan. Bukti bahawa tiap tahun dah macam "balik kampung" kekdahnya ke Tanah Abang tuh. Tapi tahun ni paling syok nye sebab trip paling teramai. Kalau ikutkan 15 orang tapi 2 orang adik ku cancel lah. Dah sarat. Takper, next time. Burn tiket  ni biasa kan..ehhee

Last minit ada tambahan  geng dari Penang. 3 orang. Peh.. memang terbaiklah group nih. Semuanya cergas, sekepala. sempoiiii..

Insyallah, next year ada lagi trip nih. Trip sempoi2 sekadar hiburan kaum mak release tension setelah penat mencari rezeki..



















Apa pun kami enjoy!!!! Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Allah berkati perjalanan ini... 

No comments:

Post a Comment

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...