Iklaneka

Sunday, April 29, 2018

Inovasi Makanan Menggunakan Hanya Roti Paratha

Assalamualaikum...

Kita ber blog kembali.. Yihaaaa (mood tengah rajin)

Ok, post kali ni nak update pasal ROTI PARATHA. Ada ke yang tahu roti paratha nih? Roti paratha ni dalam keluarga Roti canai jugaklah. Asas semua sama, dari tepung gadum dan dijadikan doh mcm roti canai tu. Cuma ada lah beza sikit. Roti paratha ni selain boleh dimakan begitu boleh juga dijadikan base pastry. Boleh diinovasikan menjadi pelbagai menu. Tak percaya? Lihat video ini


OK..so percaya dah? Memang paratha ni boleh buat macam-macam kan? Let's try..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ROTI PARATHA KELUARAN BUMIPUTERA MUSLIM jenama TISHAH'S.

Paratha ini bukan sahaja sedap dimakan begitu sahaja, malah boleh dipelbagaikan..🤔🤔
Boleh dijadikan PIZZA,PUFF,SOSEJ ROLL dan sebagainya. Semua makanan tersebut adalah FAVOURITE anak-anak😋

1 pek (5 keping) = RM5.50

Pada yang nak order klik saja link ini👇🏻
http://www.wasap.my/60122618636

Free delivery (min 2packs) area MUTIARA SUBANG,SUBANG SURIA,SUBANG BESTARI,SUBANG 2,SUBANG PERDANA,ELMINA,BUKIT SUBANG,DENAI ALAM.
-----------------
Stokis & agen diperlukan. Hubungihttp://www.wasap.my/60132061299
#rotiparatha
#kulitpopia
#tishasfood
#subangbestari #subang2 #seksyenu5
#bukitsubang #elmina #denaialam

No comments:

Post a Comment

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...