Iklaneka

Wednesday, October 8, 2014

IKLAN:Suka Roti Serunding Ayam @Chicken Floss Bun? Boleh Order Kalau Mahu :)

Salam Semua..

Kalau anda pencinta roti, semestinya anda mengenali Chicken Floss Bun ni atau bahasa kampong nye roti serunding je le mak jah oii...Ala..isi ayam di carik-carik tu kan..ahakss..Terok benor plak kan bunyi nye ayam carik-carik gitu..

Well..well...maby sapa yang king of bakers ni mesti ada buat punyalah roti ni kan..TAPI..untuk golongan yang macam ai ni yang ala sendu dan nan hado tapi suka makan roti jawapannya tentulah order sajokkk...

Ini adalah chicken floss bun yang ai order untuk sesaja makan..Di kembar kan bersama dengan roti sarang lebah tu kan..hihihihi


Pada area kawasan jajahan Pinggiran Subang/Kg Melayu Subang/Bukit Subang boleh lah order pada Pn Fazleeza 019-2581901 untuk tempahan..Memang berbaloi...puas makan tau diyakini halal dan suci.

No comments:

Post a Comment

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...