Iklaneka

Friday, August 26, 2011

Gigih aku buat video ni wei...

Salam semua....

HAri ni dah 26 hari umat Islam berpuasa...Kejap je masa berlalu..Sgt pantas...BUt aku ttp memegang rekod tidak membeli juadah berbuka di pasar ramadhan..Yippi..kipidap!!!...

Apa2 pn aku nk tunjuk video yg aku buat utk ucapan hari raya..Idak le semenggah benor tp sbb udah suka suki terckp ngn kazen2 psl nk shooting raya wat ucapan uplod kt youtube kn..So terpaksa le teman gigih buat jgk..Benor nye nk shoot nabihah wat ucapan..Tapi smua tu dh kelaut kn..Tinggal bape hari je lg nk blk rya nye pn..Bz kt umh wat itu ini, mncari brg2 yg tertunggak lg..SO usaha tnggl debu2 saje...BUt aku buat le ni gak ek...

Utk kazen2 ku si abby cik nolly, feroz, reza..kome lihat le bidio dr teman ni..Korang Ade??hahhaha....



video

Boleh juga view di youtube....kt sini (kelas ko mariah...masuk youtube..hahha)



4 comments:

  1. amboi siap wat video...opis aku blok ler youtube..nanti aku tgk kt umh....salam aidilfitri

    ReplyDelete
  2. kelas ko fini siap videoo...salam aidilfitri buat kamooo sekeluarga

    ReplyDelete
  3. hahaha...tu le mood raya je yg ado..koje nan hado..ni le org ckp xed koje cr koje..hahahha...
    apa2 pn..selamat hari raya utk korang gak...wat open house jmput aku..aku xde opn house rsanye but nk dtg dialu2kn...

    ReplyDelete
  4. Kelas lah akak siap ade video lagi..Anyway cik-anne nak ucapkan Selamat Hari Raya Aldilfitri buat akak sekeluarga...
    Balik mane tahun nie?

    ReplyDelete

Ade ke yg sudi komen?Kalau sudi dipersilakan dgn berbesar hati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...